gLite 3.0.2 PPS-Update 31 to PPS (Wed, 30 May 2007) - Summary Report

Installation and configuration

Services which are OK

  • glite-CE
  • glite-MON
  • IC
  • glite-UI
  • lcg-RB

Missing RPM's or problems with dependencies
  • WN SL4 compatibility mode
    YUM gave the following complaints:
    --> Running transaction check
    --> Processing Dependency: lcg-sam-client-sensors = 0.1-13 for package: lcg-sam-client-WNconfig-EGEE
    --> Finished Dependency Resolution
    Error: Missing Dependency: lcg-sam-client-sensors = 0.1-13 is needed by package lcg-sam-client-WNconfig-EGEE 
    I had to exclude the lcg-sam-client-sensors-1.0.1-0 and lcg-sam-client-1.0.0-0 packages to resolve the dependencies problem.
    http://savannah.cern.ch/bugs/?27344

YAIM configuration issues
  • glite-LFC-mysql
    Pool accounts are still created on LFC

  • glite-WMSLB
    When restarting the WMSLB service, missing configuration (missing in yaim?):
    [Thu May 31 10:18:03 2007] [warn] PassEnv variable
    GLITE_WMS_WMPROXY_WEIGHTS_UPPER_LIMIT was undefined
    [Thu May 31 10:18:03 2007] [warn] PassEnv variable GLITE_SD_VO was undefined
    [Thu May 31 10:18:03 2007] [warn] PassEnv variable LCMAPS_LOG_LEVEL was undefined
    [Thu May 31 10:18:03 2007] [warn] PassEnv variable LCMAPS_DEBUG_LEVEL was undefined
    http://savannah.cern.ch/bugs/?27347

  • glite-WN SL4 compatibility mode
    yaim function config_sw_dir is run on every worker and tries to recursively change the permissions the software area.

  • lcg-CE_torque
    1. After Configuration Complete -> requires control-C. I had observed this in the past and submitted a ticket (ggus 22090). Apparently, yaim developpers were aware of this problem.
    2. Potential problem with the info provider, possibly linked to the introduction of the DENY attribute in the VOVIEW config (function config_gip in yaim). See complete report for more details.

Problems on starting the services
  • glite-CE
    Job submission not working
    [Update just recieved this from Alvaro] jobsubmission through the gliteCE started working now, there was just a minor problem in my config files. I will check if it continues stable...

  • glite-WMSLB
    First restart after upgrade:
    Could not stop the LB Server service             [FAILED]
    An unrecoverable error occurred while stopping the gLite Logging and Bookkeeping  [FAILED]
    The gLite LB Server service is already running. Restarting...
    Stopping glite-lb-interlogd ...glite-lb-notif-interlogd: no process killed
    done
    /var/glite/glite-lb-bkserverd.pid does not exist - glite-lb-bkserverd not running?
    Error at stop, but starting the services seems fine.
    https://savannah.cern.ch/bugs/?func=detailitem&item_id=23981

-- Main.thackray - 01 Jun 2007

Edit | Attach | Watch | Print version | History: r2 < r1 | Backlinks | Raw View | WYSIWYG | More topic actions
Topic revision: r2 - 2007-06-20 - unknown
 
    • Cern Search Icon Cern Search
    • TWiki Search Icon TWiki Search
    • Google Search Icon Google Search

    LCG All webs login

This site is powered by the TWiki collaboration platform Powered by PerlCopyright & 2008-2019 by the contributing authors. All material on this collaboration platform is the property of the contributing authors.
Ideas, requests, problems regarding TWiki? Send feedback