Question

I'm following the documentation I have found to set up a TWiki site without root privileges: http://twiki.org/cgi-bin/view/Codev/HostedSiteInstallationGuide When I get to the end of the third step (Configure), it says to test my setup by pointing my browser to: http://yourdomain.com/twiki/bin/testenv However, in TWiki 4.1.2, there is no script called testenv in that area. Then, when I point my browser to http://yourdomain.com/twiki/bin/configure it displays the configure script, but doesn't execute it. How do I tell the browser to execute the script? Also, is there documentation on installing TWiki 4.1.2 without root privileges?

Joe Steele

Environment

Red Hat

Web Browser: Firefox
User Location: External
Categories: Documentation

-- JosephSteele - 08 Jan 2008

Answer

ALERT! If you answer a question - or have a question you asked answered by someone - please remember to edit the page and set the status to answered. The status is in a drop-down list below the edit box.

Dear Joseph, I guess you do not have a cgi-script enabled Web-site. Please look at the TWiki documentation on http://twiki.org/ . (This support web is for the CERN user community using the CERN intranet TWiki.)

-- NilsHoeimyr - 09 Jan 2008 No such template def TMPL:DEF{PROMPT:supportquery}

-- PeterJones - 04 Nov 2007

Edit | Attach | Watch | Print version | History: r2 < r1 | Backlinks | Raw View | WYSIWYG | More topic actions
Topic revision: r2 - 2008-01-09 - NilsHoeimyr
 
    • Cern Search Icon Cern Search
    • TWiki Search Icon TWiki Search
    • Google Search Icon Google Search

    Support All webs login

This site is powered by the TWiki collaboration platform Powered by PerlCopyright & 2008-2020 by the contributing authors. All material on this collaboration platform is the property of the contributing authors.
Ideas, requests, problems regarding TWiki? Send feedback