TWiki> Support Web>ImagesDoNotDisplayProperly (revision 1)EditAttachPDF

Question

E.g. at the page https://twiki.cern.ch/twiki/bin/view/CMS/ECALODMonitoringTools the image attachments do not display in the body of the article. I see only the name of the attachment where the image used to display. Images still display properly if I click on the attachment at the bottom of the page.

Problem is solved if I authenticate using CERN authentication. But images should display if the page is accessible without authentication...

Environment

Web Browser: Firefox 3.0.5 on Max OS X 10.5
User Location: Internal
Categories: Missing functionality

-- TedKolberg - 04 Feb 2009

Answer

ALERT! If you answer a question - or have a question you asked answered by someone - please remember to edit the page and set the status to answered. The status is in a drop-down list below the edit box.

No such template def TMPL:DEF{PROMPT:supportquery}

-- PeterJones - 04 Nov 2007

Edit | Attach | Watch | Print version | History: r3 < r2 < r1 | Backlinks | Raw View | Raw edit | More topic actions...
Topic revision: r1 - 2009-02-04 - TedKolberg
 
    • Cern Search Icon Cern Search
    • TWiki Search Icon TWiki Search
    • Google Search Icon Google Search

    Support All webs login

This site is powered by the TWiki collaboration platform Powered by PerlCopyright & 2008-2020 by the contributing authors. All material on this collaboration platform is the property of the contributing authors.
or Ideas, requests, problems regarding TWiki? use Discourse or Send feedback